Autolakering i Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev & resten af Nordjylland

Har din bil fået ridser, buler eller trænger den bare til en opfriskning, så kan vi være behjælpelige.

Vi udfører lakeringen på vores værksted i Nordjylland, hvor vi har alle faciliteterne og værktøjet til at udføre en autolakering i højeste kvalitet til en god pris. 

Professionel autolakering

En autolakering kan få bilen til at fremstå helt ny og vedligeholdt, så den kan holde i flere år frem. Vi tilbyder autolakering til perfektion for både gamle og nye biler samt motorcykler. Vi har mange års erfaring med lakering af biler, og bruger udelukkende den bedste kvalitet af autolak til lakering af din bil.

Inden vi går i gang med autolakeringen foretager vi et grundigt tjek af bilen og dens tilstand. Hvis der er eventuelle skader, buler eller ridser, så tilbyder vi at udbedre disse, da dette giver det bedste resultat. Vi informerer dig naturligvis inden vi udbedrer skaderne og udføre autolakeringen, da det er vigtigt, at vores kunder ved, hvad der kommer til at ske.

Lakering efter kundens ønske

Alle biler er forskellige, og det er deres ejer også. Derfor tager vi altid en snak omkring, hvad kunden har af tanker og ønsker til farve, design og forventninger til resultatet. Da vi har mange års erfaring inden for branchen, tilbyder vil altid en professionel rådgivning til, hvad der ville klæde bilen bedst, og hvad der ville give det mest holdbare og flotteste resultat.

Vi har lakeret mange biler i tidens løb, hvorfor vi er specialister inden for området. Derfor kan du trygt aflevere din bil hos os, så sørger vi for at behandle den ordenligt og levere den tilbage i en endnu bedre og pænere version.