Industrilakering i Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev & resten af Nordjylland

Vi udfører alt i industrilakering af høj kvalitet for både private og virksomheder i Nordjylland.

Det er alt lige fra køkkener, døre, møbler, lamper, stole samt alt andet inventar. Der er stort set ingen begrænsninger for, hvad vi kan lakerer for dig. Du skal bare fortælle os opgaven, og så skal vi nok løse den for dig.

Vi har mange års erfaring med lakering af inventar i alle afskygninger, og derfor kan du føle dig sikker på, at du har fundet det rigtige værksted til den lakering, du ønsker. Da inventar bliver brugt meget hver dag, bruger vi altid lak af højeste kvalitet, da det sikrer slidstærke overflader samt holdbare og langvarige løsninger.

Hvad end du henvender dig som privatperson eller virksomhed, tilbyder vi vores kunder en professionel rådgivning til farver, design og hvad der ville være den mest holdbare løsning for jer.

I sidste ende er det vigtigste dog, at vores kunder får deres ønsker og behov opfyldt, og går glade og tilfredse fra værkstedet.

Så har du gamle køkkenlåger, en slidt stol, lampe eller andet inventar, der trænger til en opfriskning med lakering, så vil vi meget gerne hjælpe dig med at følge opgaven til dørs. Hos os er det kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad der kan lade sig gøre. Så har du nogle specielle tanker eller idéer til inventar, som skal lakeres, så vil vi gerne hjælpe dig med at fuldføre opgaven.

Vi beskæftiger os blandt andet med:

  • Butiksinventar
  • Køkkener
  • Døre
  • Jernkonstruktioner
  • Samt andet inventar